μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Φιλετακια Στρογγανωφ με Ελληνικη Sour Creme

Οδηγιες

Από το The Food Project www.thefoodproject.gr Δείτε σε βίντεο πώς θα φτιάξουμε φιλετάκια Στρογγανώφ με ελληνική sour creme. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Κόβουμε σε φιλετάκια το φιλέτο μόσχου. Φτιάχνουμε την ελληνική sour creme βάζοντας όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ και ανακατεύοντας. Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το βούτυρο να ζεσταθεί και προσθέτουμε τα φιλετάκια μόσχου. Τσιγαρίζουμε, σε δυνατή φωτιά, απ΄όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά, μέχρι να ρουφήξει τα πολλά υγρά. Ρίχνουμε το λευκό κρασί, ανακατεύουμε και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε το Μεταξά και με έναν αναπτήρα φλαμπάρουμε. Ρίχνουμε την ελληνική sour creme, αφήνουμε να πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει η σάλτσα λίγο πηχτή. Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές. Συστατικά (για 4 άτομα) 1 μεγάλο φιλέτο μόσχου 1 κρεμμύδι ξερό αλάτι, πιπέρι 1 φλυτζ. κρασί λευκό ½ φλυτζ. Μεταξά 1 κ. σούπας βούτυρο για την sour creme 1 κ. σούπας γιαούρτι 1 φλυτζ. ξινόγαλα ½ φλυτζ. κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι Credits Βίντεο-Μοντάζ: Συλβέστρος Δημήτρης Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία