μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γευσεις στη φυση - 19/02/2012

Οδηγιες

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ξεναγεί στην Ισπανική κουζίνα με μοναδικά, αυθεντικά τάπας που δοκίμασε ο ίδιος στην χώρα των Βάσκων! O chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας μας προσκαλεί σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Σαν Σεμπαστιάν, και ετοιμάζει τα ξεχωριστά τάπας της τοπικής κουζίνας, με τις αυθεντικές τους συνταγές. Ακολουθώντας τον βήμα- βήμα μαθαίνουμε πώς να φτιάξουμε την κλασσική τορτίγια, μοναδικές μπουκιές κοτόπουλου με μέλι στον φούρνο, ένα διαφορετικό κριθαράκι με κατσικίσιο τυρί και χαμόν και τα πιο λαχταριστά κανεπαδάκια με γάβρο. Από αυτή την γιορτή, φυσικά δεν μπορεί να λείψει το απόλυτο συνοδευτικό ποτό, γι' αυτό θα μάθουμε πώς να ετοιμάσουμε μία δροσιστική και αρωματική σανγκρία...την Κυριακή 19/02 !

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία