μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake συνταγη philadelphia | ευκολα καπκεικς | μπράουνις συνταγή ποτήρι | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γευσεις στη φυση - 29/01/2012

Οδηγιες

Τον γοητευτικό κόσμο της αγαπημένης του κινέζικης κουζίνας προβάλλει ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας , με αφορμή την Κινέζικη πρωτοχρονιά που γιορτάζεται αυτές τις μέρες σε όλο τον κόσμο! Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει τις αυθεντικές συνταγές που δοκίμασε ο ίδιος στο ταξίδι του στην Κίνα. Μαθαίνουμε πώς να φτιάξουμε τα κλασσικά πιάτα της κινέζικης κουζίνας: Τα τέλεια νουντλς με κιμά και λαχανικά, το κλασσικό γλυκόξινο κοτόπουλο με το απόλυτο αρωματικό αφράτο ρύζι, ψητές φτερούγες με μέλι και σουσάμι και μία γευστική αποκάλυψη, τις καραμελωμένες πικάντικες πατάτες από το Σετσουάν. Ανακαλύπτουμε τα υλικά της κινέζικης κουζίνας, και μαθαίνουμε τις τεχνικές για το τέλειο μαγείρεμα στο γουόκ, ακολουθώντας τον βήμα- βήμα...την Κυριακή 29/01 !

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία