Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζεσταίνουμε την κρέμα μαζί με τη γλυκόζη. Ρίχνουμε ένα μέρος από τη ζάχαρη, σιγά-σιγά, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν αρχίσει να παίρνει σκούρο χρώμα ρίχνουμε σταδιακά και την υπόλοιπη. Έτσι, καραμελώνουμε τη ζάχαρη και όταν όλη πάρει σκούρο χρώμα, αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος [...]