μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γευσεις στη φυση - 22/01/2012

Οδηγιες

Ένα αναπάντεχο ταξίδι στο βασίλειο των αρωματικών φυτών υπόσχεται ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας ! Ένας προς έναν όλοι οι «θησαυροί» του κήπου μεταφέρονται στα πιάτα και αναβαθμίζουν ακόμα την πιο απλή γεύση σε ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία. Ο Βαγγέλης Δρίσκας συστήνει τα απαραίτητα μυρωδικά και μας μαθαίνει πώς να τα συνδυάζουμε σωστά, έτσι ώστε να δημιουργούμε το πιο αρωματικό τραπέζι ! Το άρωμα προηγείται της γεύσης και τα δυο μαζί καταλήγουν στο ίδιο πιάτο προσφέροντας τις πιο λαχταριστές συνταγές. Ο σεφ φτιάχνει το πιο νόστιμο λαβράκι, αρωματισμένο με μυρωδικά, ένα τηγανητό κοτόπουλο με την απόλυτα τραγανή και νόστιμη κρούστα και ένα διαφορετικό πέστο σε μια γεύση έκπληξη ιδανικό για όλα τα ζυμαρικά...την Κυριακή 22/01 !

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. FAQ
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία