μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

TheChefs - Dimitris Panagiotopoulos [CHF_0019]

Οδηγιες

Στις παρυφές της Λεωφόρου Συγγρού στην περιοχή Μακρυγιάννη βρίσκεται ένας μικρός αλλά προσεγμένος και ζεστός χώρος εστίασης με το "σπιτικό" όνομα trapezaria. Ιδιοκτήτης και chef της trapezaria είναι ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο μάγειρας που συναντήσαμε σε αυτό το επεισόδιο της σειράς TheChefs. Χαρακτηριστικό της κουζίνας του τα ελληνικά προϊόντα και η αναπαραγωγή ελληνικών γεύσεων, όπως δηλώνει ο ίδιος, με αρκετή φαντασία, φρέσκα υλικά, σύγχρονες τεχνικές και πολλή αγάπη. Σε αυτό το επεισόδιο ο chef παρουσίασε ένα πιάτο με δύο τρόπους μαγειρέματος μιας σκορπίνας, λαχανικά και ζελέ δυόσμου και πολύ χρώμα. Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τη μαγειρική και έγινε γνωστός από τη δουλειά του στο Mare Marina και το Milos restaurant.

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία