μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake συνταγη philadelphia | ευκολα καπκεικς | μπράουνις συνταγή ποτήρι | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Orestis' Kouzina: "Greek Keftedes with Chef OH" (Orestis Hillas)

Οδηγιες

Chef OH shows you how to make the Best Greek Keftedes! See below for Chef OH's recipe. Visit our website: www.greekfoodandwine.com Find us on facebook: www.facebook.com Follow us on twitter: www.twitter.com/HillasBeer Check out our Blog: www.fotisandsonimports.blogspot.com KEFTEDES (Greek meat balls) 2 lbs Ground Chuck ½ cup Greek Yogurt ½ cup fine dry bread crumbs 4 green onions finely chopped ½ cup Italian parsley finely chopped 3 tbsp Greek Extra Virgin olive oil 2 Egg yolks 2 garlic cloves minced ¼ Tea Spoon Kosher Salt ¼ Tea Spoon Ground Pepper Mix all ingredients together and let marinate for 2 hours in refrigerator. Scoop out, form into a ball and set aside. 1 cup extra virgin olive oil ¼ cup Italian Parsley finely chopped In a separate skillet pour enough extra virgin to cover the pan about ½" and turn fire on medium heat. Start sautéing the Keftedes until golden brown and be careful turning not to break them. Remove form skillet once cooked about 3 to 4 minutes and place on some paper towels to drain. Place on serving dish and sprinkle with parsley. Great for dipping in Tzatziki.

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία