μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | διαιτα dukan για χορτοφαγους | ντουκαν συνταγες γλυκα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαβορο απο τη Τηνο

Οδηγιες

Από το The Food Project www.thefoodproject.gr Το συγκεκριμένο πιάτο θα το βρούμε εκτός απο τις Κυκλάδες και στα νησιά του Ιονίου Πελάγους. Όπου αντί για πετιμέζι, στη σάλτσα, βάζουνε σταφίδες. Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε, στραγγίζουμε τα ψάρια. Τους προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο αλεύρι. Τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο (λίγα-λίγα) και τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Φτιάχνουμε τη σάλτσα Κρατάμε λίγο λάδι από το τηγάνισμα στο τηγάνι και σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το δενδρολίβανο και το θυμάρι για να πάρει άρωμα το λάδι. Προσθέτουμε τα σκόρδα ψιλοκομμένα και τα τσιγαρίζουμε για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το ξίδι και μετά ένα λεπτό προσθέτουμε το πετιμέζι. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 4-5 λεπτά. Σερβίρουμε τα ψάρια σε πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Το τρώμε και ζεστό και κρύο. Καλή σας όρεξη... Συστατικά (για 4 άτομα) 1,5 κιλό κουτσομούρες ή μπαρμπούνια αλάτι χοντρό πιπέρι φρέσκο 8 σκελ. σκόρδο αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα για τη σάλτσα: 1 κλων. δενδρολίβανο 3-4 κλων. θυμάρι ½ φλιτζ. ξίδι ½ φλιτζ. πετιμέζι λίγο λάδι από το τηγάνισμα Credits Βίντεο-Μοντάζ: Νίκος Ξεπαπαδάκης Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος Φωτογραφία: Νίκος Ξεπαπαδάκης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. FAQ
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία