banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Easy tiramisu recipe

Οδηγιες

Gordon Ramsay and his brigade of amateur chefs served this recipe as a main dessert to diners in the F Word restaurant. Serves 4 Ingredients: * 250g mascarpone * 1 tsp vanilla extract * 3 tbsp Marsala, brandy or Tia Maria * 150ml strong coffee or espresso, cooled to room temperature * 150ml single cream * 4 tbsp icing sugar * 16 sponge fingers (savoiardi) * Frozen bar of 70% of chocolate bar * Cocoa powder, to dust Method: How to make easy tiramisu 1. Whisk the mascarpone with the vanilla and Marsala and 50ml coffee, until everything is thoroughly mixed together. Whisk the cream with the icing sugar until smooth, then fold in the mascarpone mix 2. Pour the remaining coffee into a bowl (sweeten with more icing sugar if you like). Take one sponge finger at a time and dip it in to the coffee. Set it to one side and continue with the remaining biscuits 3. Line 4 serving glasses with 4 sponge fingers, breaking them in half if you need to. Spoon the mascarpone mix in until you reach the top of the glass. Refrigerate for 20 minutes to allow the flavours to infuse. 4. Remove the tiramisu from the fridge. Take the frozen chocolate bar and grate a little chocolate over the top of each Tiramisu. Finally, dust with sifted cocoa powder to serve.

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία