μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | cupcakes recipe ελληνικα | μαρσμελοους με σοκολατα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | διαιτα dukan για χορτοφαγους
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μαγειρευουμε Ταλιατελες Ναπολιτεν

Οδηγιες

Από το The Food Project http://www.thefoodproject.gr Με ένα μαχαιράκι χαράζουμε στο κάτω μέρος της τομάτας ένα σταυρό και τις ζεματίζουμε για 20 δευτερόλεπτα σε κοχλάζον νερό. Τις ξεφλουδίζουμε, τις ξεσποριάζουμε και τις κόβουμε κονκασέ. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο για 3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε τις τομάτες κομμένες κονκασέ (ακανόνιστα κομμάτια). Αφήνουμε να βράσει, πάντα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 20 λεπτά, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και το βασιλικό. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο κοχλάζον νερό « αλ-ντεντε», για να το κάνετε αυτό βράστε τα ενάμιση λεπτό λιγότερο από το χρόνο που λέει το πακέτο. Σουρώνουμε, βάζουμε λίγο βούτυρο στη κατσαρόλα να ζεσταθέι και προσθέτουμε τα μακαρόνια. Σερβίρουμε σε πιάτο, από πάνω τη σάλτσα Ναπολιτέν, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε με κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι. Συστατικά (για 4 άτομα) 500 γρ. ταλιατέλες 1 κ. σούπας βούτυρο σάλτσα ναπολιτέν: 5-6 τομάτες ώριμες 2 σκελ. σκόρδο 50 χλ. ελαιόλαδο 5 φύλλα βασιλικού πλατύφυλλου λίγο ζάχαρη αλάτι, πιπέρι 150 γρ. κεφαλογραβιέρα μαϊντανός ψιλοκομμένος Credits Βίντεο-Μοντάζ: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία