Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Λιώνουμε την κουβερτούρα στους 50-55ºC. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και προσθέτουμε την κουβερτούρα. Αδειάζουμε το μείγμα σε χαμηλό τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. ή σε μία λαδόκολλα, σε πολύ λεπτό πάχος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ºC για 15 λεπτά περίπ [...]