μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | ευκολο τσιζκεικ με digestive
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Οδηγιες

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη σε δυνατή ταχύτητα για περίπου 20 λεπτά. (Όσο περισσότερο το χτυπάμε τόσο καλύτερη θα γίνει η ζύμη.). Ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν στο χτυπημένο βούτυρο σταδιακά. Προσθέτουμε το ρούμι και το νερό. Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 10 λεπτά. την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και κόβουμε στρογγυλούς δίσκους διαμέτρου 8 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 20-25 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τους κολλάμε ανά δύο με τη γκανάζ κρύα. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΑΖ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και την τοποθετούμε στη φωτιά. Πριν πάρει βράση, αποσύρουμε και την αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ομοιογενοποιούμε πολύ καλά. Αφήνουμε να κρυώσει. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ: 300 γρ. βούτυρο γάλακτος ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 25 γρ. νερό 110 γρ. ζάχαρη άχνη 25 γρ. ρούμι μαύρο 600 γρ. αλεύρι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ: 500 γρ. κουβερτούρα equatoriale 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά Βράζουμε την κρέμα αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ομογενοποιούμε.

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. FAQ
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία