banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Συνταγη για πρασινη Σαλατα με Μελι

Οδηγιες

Δείτε κι άλλες συνταγές στο http://bletsas.gr Μία από τις σημαντικότερες συμβουλές της έξυπνης διατροφής είναι να τρώμε φρέσκα λαχανικά και σαλάτα με κάθε γεύμα. Το μυστικό της καλής σαλάτας είναι στο ντύσιμό της!! (dressing). Αν έχεις καλό dressing έχεις και καλή σαλάτα. Σε αυτή τη συνταγή θα δείς ένα πολύ εύκολο και πεντανόστιμο Dressing με λάδι, ξίδι, μέλι και μουστάρδα. Για ένα καλό dressing χρειάζεσαι 3 βασικά συστατικά. Κάτι λιπαρό, κάτι ξινό και κάτι γλυκό. Λιπαρό είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ξινό είναι το ξίδι από κρασί και γλυκό είναι το μέλι, που απογειώνει μία σαλάτα. Το ιδανικό μέλι για σαλάτες πρέπει να είναι μυρωδάτο και γευστικό... Πάνω από όλα όμως πρέπει να είναι αληθινό μέλι. Αν δεν χρησιμοποιήσεις καλό μέλι, όλη η σαλάτα χαμένη θα πάει... Η σαλάτα θα βγει μάπα! Θέλουμε λοιπόν το καλύτερο μέλι που μπορούμε να βρούμε. Είτε από κάποια πιστοποιημένη εταιρία είτε από κάποιον παραγωγό που εμπιστευόμαστε. ΥΛΙΚΑ 6 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο 2 κουταλιές ξίδι 2 κουταλάκια μέλι Attiki ½ κουταλάκι μουστάρδα ½ κουταλάκι θυμάρι ή άλλο αποξηραμένο μυρωδικό ¼ κουταλάκι αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Φρέσκια πρασινάδα Κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης (ή καρότα, πιπεριές κ.ο.κ.) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζεις τα υλικά σε ένα μικρό βαζάκι, κλείνεις το καπάκι και ανακατεύεις καλά. Σερβίρεις σε σαλάτα ή σε ποικιλία ψητών λαχανικών. Αν θες, μπορείς να φτιάξες μεγαλύτερη ποσότητα και να το φυλάξεις για 3-4 μέρες στο ψυγείο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παραπάνω dressing με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Σε σαλάτες, ψητά και βραστά λαχανικά, ψάρια, σκέτο φρυγανιστό ψωμί ή και μέσα σε σάντουιτς. Μπορείς να φτιάξεις αρκετή ποσότητα και να το φυλάξεις στο ψυγείο για να χρησιμοποιήσεις σε 3-4 μέρες. Το μυστικό είναι να ανακατέψεις τη σαλάτα με τη σάλτσα τελευταία στιγμή πριν σερβίρεις και η σαλάτα να είναι οπωσδήποτε εντελώς στεγνή. Για καλό ανακάτεμα χρησιμοποίησε τα χέρια, αφού τα έχεις πλύνει καλά. ΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΗ ΕΔΩ: http://bletsas.gr/tv/kouzina-eytyxi/ Κείμενα-Παρουσίαση Ευτύχης Μπλέτσας http://bletsas.gr Σκηνοθεσία - Μοντάζ Γιάννης Τσελίκας Εξοπλισμός - Studio Vigitart Studio http://www.vigitart.gr Παραγωγή Foodmusic Films Copyright 2011

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με κρέαςΟχι
  • Με θαλασσινάΟχι
  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. FAQ
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία