Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Στην Κρήτη τις σερβίρουν μετά το φαγητό σαν γλυκό... Σε λεκανίτσα χτυπάμε 1 ποτήρι λάδι, λίγο αλάτι και το χυμό ενός λεμονιού. Προσθέτουμε λίγο-λίγο 1 κιλό αλεύρι και λίγο ζεστό νερό μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακιά. Παίρνουμε λίγη-λίγη ζύμη και ανοίγουμε σε μικρά φύλλα - όσο ένα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bettyscuisine.blogspot.gr