Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Μαρινάρουμε τα κομμένα λαχανικά σε ελαιόλαδο, μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι και μίγμα μυρωδικών (ρίγανη-θυμάρι) για 1 ώρα. Τα ψήνουμε στο γκριλ για 25 λεπτά. Ανακατεύουμε λίγο λάδι με μπαλσάμικο και αλατοπίπερο και τα περιχύνουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.
Διαβαστε τη συνταγη στο bettyscuisine.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- ρίγανη
- λάχανο
- μπαλσάμικο
- θυμάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΝαι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- VeganΝαι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- ρίγανη
- λάχανο
- μπαλσάμικο
- θυμάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy