Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το θεωρώ το καλύτερο μοσχάρι κοκκινιστό, δεν είναι όμως συνταγή της μαμάς αλλά της μητριάς μου. Τελικά όμως την επέβαλα στο σπίτι και τώρα το φτιάχνουμε κι εμείς έτσι. Το μυστικό είναι στο κομμάτι του μοσχαριού, που λέγεται "ποντίκι". Εκτός του ότι γίνεται πολύ μαλακό, έχει μια ιδιαίτερη [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntagesmamas.gr