Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Μιάς και είναι η εποχή τους, είπα να κάνω σήμερα μια ομελέτα με σπαράγγια από αυτά που πουλάνε στα μαγαζιά και στις λαϊκές. Είναι ελληνικής παραγωγής, πολύ νόστιμα και η τιμή τους κυμαίνεται 3-4 ευρώ το δεμάτι. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ: 1/2 δεμάτι σπαράγγια 2 αυγά ελαιόλαδο αλάτι πιπ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookthebook.blogspot.gr