Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τη ιδέα την πήρα από τη Σμυρνιά φίλη μας Oslemaki. Την ιδέα μόνο γιατί όλα τα άλλα είναι διαφορετικά! Κατ' αρχή να δώσω κάποιες εξηγήσεις: 1.Τα Θράψαλα είναι ένα είδος καλαμαριού πιο ανοιχτόχρωμα από τα κανονικά πιο λεπτόσαρκα και δεν έχουν εκείνα τα δυο μακριά πλοκάμια. Είναι επί [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookthebook.blogspot.gr