Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Είναι βουτυρένιοι, λιώνουν με το πρώτο δάγκωμα στο στόμα, μοναδικοί σε γεύση και άρωμα και το κυριότερο ΔΕΝ έχουν αβγά! Η συνταγή είναι της θείας μου από το Αγρίνιο, όπου εκεί βέβαια δεν περιμένουν τα Χριστούγεννα για να τους σκαρώσουν. Τους φτιάχνουν σε αρραβώνες, γάμους, γ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο epipantosepistitou-efik.blogspot.gr