Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
250 γραμμ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη (κοσκινισμένη) 3 φλιτζ. γεμάτα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (κοσκινισμένο) 1 ζαχαρούχo γάλα ζάχαρη άχνη για επικάλυψη 1. Βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα σε μικρή κατσαρόλα και το καλύπτουμε με νερό (σφραγισμέ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο argiro.gr