βασιλοπιτα κεικ αργυρως | ψαρονεφρι στο τηγανι με μουσταρδα | μηλοπιτα παρλιαρου | τυροπιτάρια ευβοίας | τηγανια συνταγη | ταχινοσουπα με ρυζι | γλυκο εργολαβος | χοιρινο στο φουρνο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΥΛΛΟ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook

Οδηγιες

1 κιλό σκληρό αλεύρι 4 κουταλιές σούπας λάδι 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 4 κουταλιές της σούπας ξύδι 2 (περίπου) ποτήρια χλιαρό νερό Βάζετε το αλεύρι μέσα σε μια λεκάνη και κάνετε μια λακκούβα στη μέση. Ρίχνετε εκεί τα 4/5 από το νερό, το λάδι, το αλάτι και το ξύδι. Ανακατεύετε απαλά [...]

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλεύρι
  • ξύδι
  • κορν φλάουρ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλεύρι
  • ξύδι
  • κορν φλάουρ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy