Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
1 κιλό κρέας μοσχάρι 4 κουταλιές της σούπας λάδι 1 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης 1 ποτηράκι κρασί αρετσίνωτο αλάτι και πιπέρι Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι. Όταν ζεσταθεί, βάζετε το κρέας, το κρεμμύδι και τη δάφνη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί. Τα σβήνε [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook