Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
1 κιλό λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας 600 ml ελαιόλαδο 150 ml φρέσκο χυμό λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Πλένουμε τα λαβράκια και τα κάνουμε 2 φιλέτα. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο μαζί με το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι. Με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι φιλεταρίσματος, βγάζουμε λεπτές φέτες από το λαβράκι και το ρί [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook