Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
1 μικρή άσπρη φραντζόλα 250 γρ. αρακά αλάτι και πιπέρι 3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος, χτυπημένη Βγάζετε τη κόρα του ψωμιού και το κόβετε κατά μήκος σε 5 φέτες. Ισιώνετε τις φέτες με τον πλάστη. Βράζετε τον αρακά μέχρι να μαλακώσει, τον στραγγίζετε και τον δροσίζετε κάτω από κρύο νερό. [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook