Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
1 κολιός Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Ντοματάκια για γαρνιτούρα Λίγο ξύδι Κόβουμε το κεφάλι απο το ψάρι και αφαιρούμε το κεντρικό κόκκαλο και όσα κοκκαλάκια μπορούμε. Το πλένουμε με ξίδι και ρίχνουμε αλάτι και ρίγανη και το αφήνουμε στον ήλιο για 4-5 ώρες. Στη συνέχεια το βάζουμε στην σχάρα γι [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook