Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
230γρ. ξερά βερίκοκα 600γρ. νερό μισό χυμό λεμονιού 3 φύλλα ζελατίνας (15γρ.) Βάζουμε σε νερό τα ξερά βερίκοκα και τα αφήνουμε να μαλακώσουν και να φουσκώσουν για μια μέρα. Την επόμενη παίρνουμε τα βερίκοκα μαζί με το νερό και τα πολτοποιούμε. Τα βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε τη ζελατίνα σε [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook