Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το αβγοτάραχο Μεσολογγίου σερβίρεται σκέτο. Δε χρειάζεται ούτε ψωμί, ούτε λεμόνι. Το καθαρίζετε από το εξωτερικό κερί. Του βγάζετε τη μεμβράνη που το προστατεύει και το κόβετε σε ψιλές φετούλες. Το σερβίρετε πάνω σε ασημένιο ή πορσελάνινο δίσκο. Ιδανικά ποτά για να το συνοδεύουν είναι η βότκα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekouzina.gr