Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
βαρένικα Βαρένικα Ρωσικής προέλευσης ζυμαρικό έδεσμα, το έφεραν στην Ελλάδα οι εκ Ρωσίας πρσερχόμενοι Πόντιοι το 1922-23. Υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1,5 κ.γ. κοφτό αλάτι 800 γραμμάρια ανθότυρο θρυμματισμένο ½ κιλό αγελαδινό βούτυρο Εκτέλεση Συνταγή για περίπου [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekouzina.gr