Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ζαχαρόπαστα Υλικά 900-1100γρ ζάχαρη άχνη130γρ σιρόπι γλυκόζης48γρ νερό κρύο16γρ ζελατίνη σε σκόνη22γρ μαργαρίνη1 κουταλιά γλυκού υγρή βανίλιαΧρώματα σε πάστα τουλάχιστον τα βασικά κόκκινο, κίτρινο μπλέΕκτέλεση Bήμα 1: Αλέθουμε και κοσκινίζουμε την άχνη.Βήμα 2: Στο μίζερ βάζουμε τα 800γρ άχνης. [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο jkfoodland.wordpress.com