Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Με το που ακούει κανείς μπριζολάκια χοιρινά με σάλτσα λεμονιού-κάπαρης το μυαλό του λογικά ανατρέχει στην Ιταλική κουζίνα ή στη κουζίνα της Νότιας Γαλλίας, σίγουρα σε κάτι Μεσογειακό πάντως. Οικεία υλικά, οικείοι συνδιασμοί, οικείες γαστρονομικές κουλτούρες όπου ένα τέτοιο πιάτο εντάσσεται φυσ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο caruso.gr