Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Κατερίνα Θεολόγου , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το χταπόδι. Βάζουμε το χταπόδι σε μια κατσαρόλα με τα φύλλα δάφνης και 1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί σε δυνατή φωτιά μέχρι να πιάσει βρασμό. Μόλις πιάσει βρασμό το κρασί, χαμηλώνο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές