Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Μια παραλλαγή του κλασικού σιμιγδαλένιου Χαλβά που η προσθήκη του Ινδοκάρυδου του δίνει ένα υπέροχο λευκό χρώμα και καταπληκτική υφή και γεύση! Όσοι αγαπούν το Ινδοκάρυδο θα τον λατρεύσουν! Είναι αρκετά εύγευστος και ελαφρύς, διότι το σιμιγδάλι και το Ινδοκάρυδο δεν καβουρδίζονται [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο helengrblog.blogspot.gr