Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Την ποικιλία σταφυλιού Attica τη γνώρισα ως επιτραπέζια και μου άρεσε πάρα πολύ. Όχι μόνο, γιατί είναι σχεδόν άσπορο αλλά και για το ιδιαίτερο, λεπτό άρωμά του που θυμίζει πραγματική βανίλια! Αυτό το σταφύλι με πήγε πίσω στο χρόνο, αρκετά θα έλεγα, και μου θύμισε τα μαύρα μοσχάτα σταφύλ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο helengrblog.blogspot.gr