Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
To rib eye είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κοπές μοσχαριού. Πρόκειται για κομμάτι που βρίσκεται από τον έβδομο έως τον δέκατο τρίτο σπόνδυλο και δίνει το καλύτερο φιλέτο μπριζόλας.
Χρόνος Ψησίματος: Από 4 μέχρι 10 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες:
2 φιλέτα rib eye (φιλέτο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xristinasmageiremata.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- πατάτα
- μπριζόλες
- νιόκι
- πάπρικα
- μοσχάρι
- δέντρολιβανο
- καραβίδες
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΝαι
- Με θαλασσινάΝαι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Με μοσχάριΝαι
- Με χοιρινόΟχι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΟχι
- Με κουνέλιΟχι
- VeganΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το xristinasmageiremata.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- πατάτα
- μπριζόλες
- νιόκι
- πάπρικα
- μοσχάρι
- δέντρολιβανο
- καραβίδες
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy