Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Από τα πολύ πετυχημένα πιάτα που εκτελώ συχνά-πυκνά, αν και δεν θυμάμαι να το έχω τεκμηριώσει στις σελίδες αυτού του ιστολογίου. Τα ρεβύθια θέλουν, φυσικά, να μουλιάσουν αποβραδίς σε (εμφιαλωμένο ή φιλτραρισμένο) νερό με μια-δυο κουταλιές σόδα. Στην συνέχεια, σε κατσαρόλα, πιρέξ ή πήλινο σκε [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cuisinesperos.blogspot.gr