Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η Καριόκα είναι δημιούργημα του Γεωργίου Παπαπαρασκευά τη δεκαετία του 1930 στην Ξάνθη. Το όνομα της προέκυψε από το εξωτικό και εντυπωσιακά έντονο σοκολατί χρώμα του σώματος των κατοίκων του Ρίο της Βραζιλίας! Η παραδοσιακή αυθεντική συνταγή χρησιμοποιεί ένα λεπτό και αφράτο παντεσπάνι που [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο helengrblog.blogspot.gr