Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΥΛΙΚΑ 120 γραμμάρια αμύγδαλο με τη φλούδα 160 γραμμάρια βούτυρο Lurpak® 60 γραμμάρια ζάχαρη 1 αβγό 215 γραμμάρια αλεύρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα multi τοποθετείτε το αμύγδαλο και το χτυπάτε μέχρι να γίνει σκόνη. Σε ένα μίξερ ανακατεύετε καλά το βούτυρο Lurpak® σε θερμοκρασία δωματίο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com