Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η μητέρα μου πάντα έφτιαχνε στο σπίτι μας «ρολό», μοσχαρίσιος και χοιρινός κιμάς τυλιγμένος σε μπόλια (πάννα). Όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, η βερσιόν ρολού γινόταν όλο και πιο υγιεινή. Στην αρχή βγήκε η «πάννα» και σιγά – σιγά αντικαταστάθηκε και το περιεχόμενο με κιμά κοτόπουλο. Το α [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com