Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Όταν φας ένα μεζέ και σου αρέσει, τότε ψάχνεις την ευκαιρία να τον ξαναφάς, τουλάχιστον να ευχαριστηθείς το μεζέ που όταν τον έφαγες για πρώτη φορά "έπαθες την πλάκα σου". Αυτό έπαθα και εγώ. Όταν πρωτοέφτιαξα το "Λιόκαφτο γαύρο" με την επίσης "λιόκαυτη νομάτα", κυριολεκτικά έπαθα την πλά [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο paradosi-gefseon.blogspot.gr