Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Το φρέσκο και καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει γυαλιστερό ροζ χρώμα και λεπτή υφή. Το λίπος του είναι άσπρο και πυκνό. Αν το δέρμα του έχει λεκέδες ή το κρέας είναι πολύ υγρό και γλοιώδες, η ποιότητά του δεν είναι καλή. Επιπλέον, αν το κρέας μυρίζει, δεν είναι φρέσκο. Το 60% από τα μέρη ενός [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntageskamomata.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- χοιρινό
- λουκάνικo
- πανσέτα
- βραστά
- μπριζόλες
- παΐδακια
- κιλότο
- λίπος
- σνίτσελ
- σπάλα
- ψαρονέφρι
- ωμοπλάτη
- κότσι
- κοιλιά
- κρέμα γάλακτος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Με μοσχάριΝαι
- Με χοιρινόΝαι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΟχι
- Με κουνέλιΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Ναι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το syntageskamomata.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- χοιρινό
- λουκάνικo
- πανσέτα
- βραστά
- μπριζόλες
- παΐδακια
- κιλότο
- λίπος
- σνίτσελ
- σπάλα
- ψαρονέφρι
- ωμοπλάτη
- κότσι
- κοιλιά
- κρέμα γάλακτος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy