Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Η πολέντα είναι το σιμιγδάλι καλαμποκιού. Πολλές φορές αναφέρεται ως καλαμποκάλευρο σε ορισμένες συνταγές, αλλά αυτό είναι λάθος (όσο λάθος είναι να λέμε και το σιμιγδάλι σιταριού, αλεύρι).
Για να φτιάξουμε πολέντα η γενική συνταγή είναι απλή:
1 μέρος πολέντας σε 3 μέρη νερό.
Αυτή η [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gelastazwakia.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- αλεύρι
- γάλα
- καλαμπόκι
- σιμιγδάλι
- μπισκότο
- παΐδακια
- λάχανο
- αμύγδαλο
- καλαμποκάλευρο
- μαργαρίνη
- σιτάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το gelastazwakia.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- αλεύρι
- γάλα
- καλαμπόκι
- σιμιγδάλι
- μπισκότο
- παΐδακια
- λάχανο
- αμύγδαλο
- καλαμποκάλευρο
- μαργαρίνη
- σιτάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy