Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το ποιο αφράτο και μοσχομυροδάτο κέικ που φάγατε ποτέ. Μία συνταγή που την φτιάχνω πάνω από 30 χρόνια, και πάντα με βγάζει ασπροπρόσωπο... Δοκιμάστε την. Υλικά: 1 αλεύρι κόκκινη φαρίνα, ή φαρινάπ (500 γρμ.) 1 βούτυρο βιτάμ (250 γρμ.) σε θερμοκρασία δωματίου 230 γρμ. γάλα φρέσκο 350 γ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr