Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Μαρία Πέγιου Για την βάση: 225γρ αλεύρι κοσκινισμενο 2 κ.τ.σ ζάχαρη αχνη 125γρ μαργαρίνη από το ψυγείο 2 1/2 κ.τ.σ κρύο νερό Για την κρέμα λεμονιού 50γρ κορν φλαουρ 125ml νερό 250 ml χυμό λεμονιού φρέσκο 430γρ ζάχαρη αχνη 60 γρ μαργαρίνη σε κομμάτια 4 αυγά'(κροκαδια) Γ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο mariakyrimlidou.blogspot.gr