Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για το ζελέ 1 φακελάκι ζελέ ανανά 200 καυτό νερό + 200 παγωμένο (για να φτιάξουμε το ζελέ) 30 ml ρούμι Για την κρέμα 1 κονσέρβα γάλα καρύδας (κουτί 400ml ) 200 ml νερό 60 γρ κορν φλάουρ 100 γρ. ζάχαρη 30 γρ ινδοκάρυδο τριμμένο 40 ml ρούμι Για το σερβίρισμα μπισκότα της [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο akispetretzikis.com