Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για το σιρόπι: 4 φλιτζάνια νερό 3 φλιτζάνια ζάχαρι 1 ξύλο κανέλας Για το χαλβά: 1 ποτήρι ελαιολαδό 1 φλιτζάνι ψλό σιμιγδάλη 1 φλιτζάνι χοντρό σιμιγδάλι Μέθοδος Εκτέλεσης Για το σιρόπι...Σε μια κατσαρόλα ρίχνούμε το νέρο την ζάχαρι και την κανέλα και αφηνουμε μέχρι να γίνει σ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο akispetretzikis.com