Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Η πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη γκουρμεδιά, που απευθύνεται σε λίγους εκλεκτούς πελάτες του L’ Espadon, στο διάσημο ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού, στην αρχοντική Place Vendôme. [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο caruso.gr
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- κρεμμύδι
- λάδι
- σκόρδο
- καρότο
- κιμάς
- αυγό
- χοιρινό
- συκώτι
- πάπια
- κοτοπουλο
- κρασί
- πίτες
- μανιτάρι
- σφολιάτα
- λίπος
- αρακάς
- σέλερι
- τρούφα
- ζελέ
- θυμάρι
- μαυροδάφνη
- λαγός
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΝαι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΝαι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΝαι
- VeganΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Ναι
Ειδος φυλλου
- Κρούστας Οχι
- Σφολιάτα Ναι
- Κουρού Οχι
- Χωριάτικο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το caruso.gr
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- κρεμμύδι
- λάδι
- σκόρδο
- καρότο
- κιμάς
- αυγό
- χοιρινό
- συκώτι
- πάπια
- κοτοπουλο
- κρασί
- πίτες
- μανιτάρι
- σφολιάτα
- λίπος
- αρακάς
- σέλερι
- τρούφα
- ζελέ
- θυμάρι
- μαυροδάφνη
- λαγός
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy