Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για το χαλβά 2/3 φλ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο (ή καθαρό βούτυρο ή βούτυρο καρύδας προαιρετικά) 1 φλ. σιμιγδάλι ψηλό 1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 κ.σ. κανέλα τριμμένη 1- 1/2 φλ. μέλι 4 φλ. βραστό νερό 1/2 φλ. αμύγδαλα καβουρδισμένα 1/2 φλ. σταφίδα σουλτανίνα 1 φλού [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο argiro.gr