Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το αποδομημένο μιλφέιγ (millefeuille) al Caruso είναι μια συνταγή που πρωτοβγήκε φέτος το καλοκαίρι στο εστιατόριό μου στη Τήνο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί μια σπάνια πρώτη ύλη που ανακαλύψαμε εκεί, τα άγρια βατόμουρα του νησιού. Η ιδέα ήταν να συνδυάσουμε τα εκπληκτικά αυτά ξινόγλυκα βατόμου [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο caruso.gr











