Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου (αλεσμένη αμυγδαλόψιχα) 50 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια Εκτέλεση: Χτυπάμε τα ασπράδια με το μίξερ καλά και προσθέτουμε αργά τα 50 γρ. ζάχαρης μέχρι να αφρατέψει σαν σαντιγύ. Έπειτα προσθέτουμε την άχνη με την αμυγδαλόψιχα και για να μην κάτ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο evri-food-recipes.blogspot.gr