Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η φριτάτα (frittata) όπως είχα πει και παλιότερα, δεν είναι μια ατομική ομελέτα, αλλά ούτε και μια ομελέτα φούρνου. Το μαγείρεμά της γίνεται κατά το μεγαλύτερο μέρος στο τηγάνι, και ολοκληρώνεται στον φούρνο. Απαραίτητο σκεύος ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, το οποίο να μπορεί να μπει στον φ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntageskardias.blogspot.gr